Zoals ieder jaar heeft LUX een mooi programma tijdens de Vierdaagsefeesten. Op het terras begint de avond met een gevarieerd programma met livemuziek en film. Een DJ, singer-songwriters, bands en filmklassiekers zorgen voor gezelligheid op het terras tot het eind van de avond. Daarna verhuist het feest naar binnen en dans je tot de vroege uurtjes bij Nachtdansen.

Terras
Op het terras van LUX is veel te beleven! Onder het genot van een drankje geniet je van de verschillende activiteiten die er tijdens de Vierdaagsefeesten zijn. Livemuziek van o.a. Loes Swinkels, OH BOY en Leeways zorgen voor een goede sfeer op het terras. OH BOY speelt heerlijke akoestische covers van Norah Jones en Eva Cassidy, Loes Swinkels hoopt met haar liedjes liefde en hoop in de wereld te brengen en Leeways, een energieke reggae rock band, staat te trappelen om energie over te brengen op het publiek. Iedere dag draait dj Movie Machine met de beste filmsongs en de heerlijkste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig het programma aan elkaar. Film- en muziekkenner Constant Hoogenbosch van Movie Machine draait ze allemaal met een knipoog en neemt je mee op een ‘trip down memory lane’.

Niet alleen is er de hele avond heerlijke muziek, ook is er op zondag- en op maandagavond een openluchtvertoning van een tweetal prachtige klassiekers. Sterren als Grace Kelly en Marilyn Monroe schitteren op het grote doek. Om 22.15 uur, als het donker is geworden, begint de avond pas echt met de films To Catch a Thief (1955) en Some Like It Hot (1959).

Nachtdansen
Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten dans je bijna elke avond tot je erbij neervalt. Verwacht houseclassics, soul, disco, funk, dance en pop tot in de kleine uurtjes.

Zaterdag starten we meteen met twee grote namen: housepionier Steve Cop en de Nijmeegse house legende Camiel zorgen samen voor een avond gevuld met houseclassics. Op dinsdag wordt er funk, soul, house en disco gebracht door Mr. Mendel, BoogieBuddha, Davy Brandts en Emilio Bestevez. Op Roze Woensdag wordt de zaal overgenomen door MANege. Samen met dj Samaker en Dirty K gaan er vette dance tracks gedraaid worden waarbij de gay en openminded sfeer centraal staat. Donderdagavond is het weer tijd voor Club7. Leroy Rey, bekend van Wicked Jazz Sounds, laat samen met Jam Master de avond goed swingen. Kwaliteitsmuziek waar je met je hart naar luistert. De Vierdaagsevrijdag sluiten we knallend af met LUX30+. Michiel van Kampen en dj Hans zorgen voor de beste plaatjes uit de 80s, 90s, en 00s. Kortom, een perfecte mix waar je de hele week zoet mee bent!