Kwatta’s muziektheater in samenwerking met 4 Nijmeegse basisscholen Op 12, 13 en 14 juni speelt Theatergroep Kwatta de familievoorstelling Momo in Openluchttheater de Goffert. Momo is een spannende muziektheatervoorstelling die je de tijd doet vergeten.

In Momo spelen naast professionele acteurs, ook dansers en Nijmeegse basisschoolleerlingen mee van De Wingerd, De Buut, NSV II en de St Nicolaasschool. Per school doet één klas mee. Op donderdag 11 en vrijdag 12 juni komen de Nijmeegse scholen in De Goffert kijken naar hun eigen deelnemende klas.

Over Momo
Het meisje Momo woont in een oud amfitheater, net buiten de stad. Ze verstaat de kunst om écht te luisteren. Ze heeft veel vrienden die haar elke dag bezoeken. Maar op een dag valt de stad ten prooi aan een leger van Tijdspaarders, grauwe, grijze mannen die de mensen verleiden om hun tijd te sparen en niet te besteden aan “nutteloze zaken”. Zal Momo haar vrienden en zichzelf uit de handen van de Tijdspaarders kunnen redden?

Momo is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Ende en wordt geregisseerd door Annelies van Wieringen. De muziek wordt gemaakt door Jolle Roelofs. Hoofdrollen worden gespeeld door Hanna van Vliet (Momo), Arie Rustenburg, Marieke van Leeuwen, Wolter Weulink en Tjebbe Roelofs. Momo is geschikt voor alle leeftijden. Toegang voor de voorstellingen op 12, 13 en 14 juni kost € 5,- per persoon. Kijk voor de speellijst en kaartverkoop op www.kwatta.info.

Momo is ook te zien in de openluchttheaters in Ede, Vierhouten, Winterswijk en Velp.