Tijdens het muziekfestival Fortarock dat zaterdag in het Goffertpark is gehouden, zijn door de beveiliging van het festival vier mannen aangehouden wegens zakkenrollerij.

Het gaat om mannen van 23, 28, 30 en 39 jaar oud, allen afkomstig uit Galati in Roemenië. Twee van de mannen hadden bij hun aanhouding 20 mobiele telefoons bij zich. De andere twee waren in het bezit van enkele portemonnees die aantoonbaar niet van henzelf waren.
Nadat beveiligingsmedewerkers de mannen hadden aangehouden, zijn ze overgedragen aan de politie. De mannen zijn op het politiebureau ingesloten en worden daar verhoord.

Beveiligers
Daarnaast zijn drie verdachten aangehouden wegens openlijke geweldpleging tegen de beveiligingsmedewerkers. Het betreft een 23-jarige inwoner van Wijchen en Nijmegenaren van 25 en 28 jaar oud. De mannen hadden de beveiligers geschopt en geslagen toen ze wegens hun gedrag van het terrein werden verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.