Recent heeft het Nijmeegs publiek tweemaal kennis kunnen nemen van de zangkwaliteiten van het Nijmeegs Mannenkoor. Op zaterdag 30 mei was het Nijmeegs Mannenkoor gastheer van het Internationaal Zangfestijn mmv het Rutgers University Choir (USA)  en het Alphons Diepenbrock  (Nijmegen). Tijdens het festival Nijmegen Klinkt, 7 juni jl.,  werd geconcerteerd in het Valkhofpark en in de Stevenskerk. Voor en na de beide concerten werden concertjes uitgevoerd in winkels, horeca en passages. Geweldige ervaring voor publiek en zangers.

Op maandag 22 juni zijn aspirant leden welkom tijdens Open Repetitie. Om 19.45 uur begint de reguliere repetitie met na de pauze een selectie van het repertoire. Tussendoor ontvangt u informatie over het reilen en zeilen van het 90 man sterke mannenkoor. Aanmelden kan bij Ferdy Kokke. Zijn telefoonnummer is 0485 75 06 65 en Mail f.kokke@ziggo.nl . Kijk ook op nijmeegsmannenkoor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.