Alweer ruim een jaar geleden stond Muze in de Lindenberg met haar eerste succesvolle productie Baas boven baas. Momenteel zet Muze de laatste puntjes op de i van haar nieuwe musical: Bad Girls! Op 28, 29, 30 én 31 mei verschijnen hiervan maar liefst vier voorstellingen op de planken…eh op het beton in de Vasim in Nijmegen!

Bad Girls speelt zich af in een vrouwengevangenis en vertelt het verhaal van de vrouwen in Blok G.
De spanningen tussen de handtastelijke hoofdbewaarder en de opgesloten vrouwen, maar ook tussen de vrouwen onderling lopen soms hoog op. Gelukkig is de nieuwe directrice van plan het helemaal anders aan te pakken, maar lijkt een opstand van de gevangenen toch onvermijdelijk…
Dit alles zorgt voor een rauwe musical met flink veel vaart, sensatie, romantiek en de nodige humor.

Grijp deze kans om een exclusief kijkje te nemen in deze vrouwengevangenis en kom op bezoekuur! Voor studenten en groepen gelden ook nog eens aantrekkelijke kortingen! Voor meer informatie over Muze, de bezoekuren en het bestellen van kaarten, kijk dan op de website www.muze-nijmegen.nl.

Do you dare to come? Do you wanna be bad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.