De internationale 4Daagse van Nijmegen komt er weer aan. Ook Wandelvereniging Magnus is druk bezig met de voorbereidingen van dit prachtige evenement.  Zo’n 120 leden en gasten zullen in die week door ons verzorgd worden.

Dit jaar zullen we door de verbouwing van onze vertrouwde locatie De Kloosterhof in Weurt gaan uitwijken naar Sociaal Cultureel Centrum de Lèghe Polder in Beuningen.

Vanaf zaterdag 18 juli wordt de Lèghe Polder helemaal ingericht als Magnus 4Daagse verblijf, waar de hele week zo’n ±100 gasten zullen slapen en eten.
Er is ’s ochtends een ontbijt en ’s avonds een warme maaltijd. Tijden de 4 wandeldagen zullen er 4 a 5 rustposten voor onze gasten worden ingericht waar voor een luxe natje en droogje wordt gezorgd, eventueel blaren worden geprikt en men een hart onder de riem krijgt gestoken. Dat dit alles een enorme berg werk is zult u begrijpen.

Daarom is Magnus op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen met het klaarzetten van de spullen voor de verzorgingsposten, het verzorgen van het ontbijtbuffet, het indekken en afruimen van de maaltijden en de afwas.

Wat u terug krijgt: dankbare wandelaars die blij zijn met de goede verzorging, indien gewenst een gratis slaapplek,in ieder geval gratis maaltijden, een fantastische sfeer en een groot afsluitingsfeest op vrijdag 24 juli.
Voor meer informatie over wie wij zijn, kijk op onze site: www.wvmagnus.nl.