In de nacht van dinsdag op woensdag is een 22-jarige vrouw uit Wageningen, op de Trajanussingel in Nijmegen aangehouden voor het rijden onder invloed. De vrouw was even daarvoor ook al betrapt en kreeg naast een proces-verbaal voor het rijden onder invloed ook een rijverbod opgelegd, maar was toch weer gaan rijden. Omdat zij beginnend bestuurder was werd ook haar rijbewijs ingevorderd.

De agenten zagen de vrouw rijden op de Oranjesingel en wisten van hun collega’s dat zij even daarvoor was betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zij lieten de vrouw stoppen en confronteerden haar met de feiten. De Wageningse werd wederom aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Haar auto werd in beslag genomen. De agenten maakten proces-verbaal op van meerdere misdrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.