Theatergroep De Blaauwe Handen speelt op zaterdagavond 6 juni en zondagmiddag 7 juni 2015 haar voorstelling Na de Regen op een zeer bijzondere locatie: de Honig Fabriek. Onder regie van Maarten Koot brengt zij de magisch-realistische komedie ten tonele. Een hilarisch-absurdistisch toneelstuk met een tragische ondertoon voor zowel ervaren als onervaren theaterbezoekers. ´Na de Regen´ gaat over het aanstekelijk ongenoegen, de heimelijke verlangens, onmogelijke liefdes, grootste angsten, intriges en slinkse streken van een groep collega’s die één ding gemeen hebben: er moet drastisch iets veranderen. Er wordt geroddeld, gefl irt, gevochten,onderhandeld, gehuild, gescholden en gelachen om de wanhoop te ontvluchten en geluk te vinden.

Theatergroep De Blaauwe Handen bestaat uit een mix van ervaren en onervaren acteurs uit verschillende disciplines uit Nijmegen en omgeving. Naast het aanstippen van maatschappelijke thema’s willen wij het theater uit het theater halen en met de kracht van locatietheater laten zien hoe een locatie een voorstelling kan versterken. Wij zetten dit seizoen het tot voor kort leegstaande Honigcomplex in als cultuurpodium. We hopen anderen te inspireren om nieuwe verbindingen te leggen tussen ondernemers en professionele en amateurkunstenaars om op deze manier kunst op een laagdrempelige manier onder de aandacht van een nieuw publiek te brengen.

Het stuk wordt gespeeld in de fabriekshal boven Brebl, Waalbandijk 22, Nijmegen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via blaauwehanden@gmail.com. Bewegwijzering op de dag van spelen aanwezig. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.