Dinsdag 9 juni is er een vervolgavond van de landschapsconferentie van vorig jaar. Op die avond kunnen betrokkenen en geïnteresseerden hun ideeën en ervaringen delen, die zij tot nu bij de uitwerking van de projecten over het landschap in Heumen hebben opgedaan. De projecten komen voort uit het Landschapsontwikkelingsplan 2014.

De locatie is Imkerij de Immenhof aan de Rijksweg 224 ten zuiden van Malden.
De avond begint met een rondleiding om 18.45u. Het programma start om 19.30 uur en zal rond 22.30 uur ten einde zijn. U bent van harte welkom om deel te nemen. Aanmelden kan nog tot 4 juni via e-mail bij de gemeentelijk groenbeheerder M. Bos: mbos@heumen.nl.

Meer informatie vindt u in het uitgebreide nieuwsbericht op www.heumen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.