In het kader van een samenwerking tussen het Dutch Bicycle Centre (DBC) en de opleiding Sport Gezondheid en Management (SGM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, wordt er donderdagavond 11 juni om 19:00 uur een informatieavond georganiseerd voor fanatieke fietsers. Het evenement is een idee van Joppe van Stiphout, eigenaar van fietswinkel Stipbike te Nijmegen.

De avond wordt georganiseerd door een enthousiaste groep studenten van de opleiding SGM en vindt plaats in het DBC. Het evenement is opgezet om fanatieke fietsers uit de regio Nijmegen een aantal dingen bij te leren op het gebied van voeding, materiaal en training. De bijeenkomst wordt verzorgd door deskundigen uit de fiets- en sportwereld, die per thema leuke workshops geven waaraan de bezoekers kunnen deelnemen. Naast het informatieve deel is er ook ruimte voor gezelligheid, een hapje en een drankje en om eventueel te netwerken.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het evenement, meld je dan aan bij het evenement op Facebook: “Open Info Wieleravond” van het DBC