Uiterwaarden-5-kamp bij Dijkmagazijn

De uiterwaarden zijn de spannendste “apenkooi” van Beuningen. Daarom zetten GoForKids en Het Dijkmagazijn een parcours uit voor een 5-kamp dwars door de wildernis.

Een uiterwaarden-vijfkamp is een sportwedstrijd waarin vijf verschillende “sporten” worden gecombineerd: speerwerpen met wilgentakken, klimmen door de dikke wilg, slingeren aan een touw en andere buitenactiviteiten. Paardrijden en zwemmen horen er deze keer niet bij. Want de koniks zijn wilde paarden die je zelfs niet mag aaien, en zwemmen in de Waal is gevaarlijk vanwege de draaikolken. Maar verder kan er in deze natuurlijk sporthal erg veel.

Wie zin heeft om mee te doen moet niet bang zijn voor een schrammetje of vieze kleren. En al is het een beetje een wedstrijd, uiteindelijk zullen alle deelnemers als winnaars uit de bus komen. En is iedereen weer een beetje beter getraind als stoer buitenkind.
Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Uiterwaarden-5-kamp, woensdag 27 mei 14.00-16.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 20 kinderen van 8 tot 13 jaar. Kosten € 2,50.
(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier betalende en helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Voor info en evt. reserveren hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.