Dit jaar is de stichting Beat Batten! één van de goede doelen van de Nijmeegse 4 daagse, waar lopers sponsorgelden kunnen binnenhalen. De stichting Beat Batten! zamelt geld in voor onderzoek naar de fatale stofwisselingziekte Batten die kinderen eerst blind maakt, maar zorgt voor steeds meer uitval van functies.

Beat Batten regio ambassadeur Jack Muller: ‘we weten dat er elk jaar een grote groep lopers uit Beuningen en omstreken meeloopt. Het zou mooi zijn als die zich allemaal via de speciale 4daagse website melden om dat voor Beat Batten te doen. Ze leveren al een topprestatie, maar dat krijgt door onze stichting te steunen een extra lading natuurlijk!’

Loop je mee en wil je patiëntjes met Batten helpen, kies dan via De Vierdaagse Sponsorloop voor Beat Batten! (zie www.devierdaagsesponsorloop.nl/stg-beatbatten). Deelnemers ontvangen ook een Beat Batten wandelpakket met onder andere 2 shirts. Daarna kun je sponsoren aan je verbinden en dat kan heel eenvoudig: vertel dat aan familie, vrienden en kennissen. Deze kunnen je dan sponsoren via je eigen pagina op deze website. De rest gaat vanzelf via deze speciale website.

Het sponsorgeld komt ten goede aan het onderzoek dat we doen naar de fatale stofwisselingziekte Batten bij kids dat de stichting sinds kort ook in Nijmegen is gestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.