Hoofdtrainer Ruud Brood en assistent-trainer Roy Hendriksen hebben besloten om N.E.C. te verlaten.

Ondanks het feit dat Ruud Brood en Roy Hendriksen beide een doorlopend contract hadden voor komend seizoen en N.E.C. de twee trainers graag had behouden, hebben zij onafhankelijk van elkaar aangegeven te willen vertrekken.

Ruud Brood en Roy Hendriksen laten hun contracten bij N.E.C. ontbinden en zijn bezig met een nieuwe uitdaging. De club heeft met beide trainers een akkoord bereikt over een gepaste financiële vergoeding voor hun vertrek.

N.E.C. is zich bewust van het belang van het spoedig completeren van de technische staf. Er zijn inmiddels profielen opgesteld. De club doet haar uiterste best spoedig een nieuwe trainer te presenteren en zal in dit proces zorgvuldig te werk gaan.

We willen Ruud en Roy bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen en wensen hen veel succes met hun toekomstige loopbanen.