17 mei 2015 in Café Trianon, Nijmegen
14:30 – 19:00 uur
Entree: 3 euro

Op zondag 17 mei is er weer een show van Rock ‘n’ Roll Jonkies in Café Trianon, Nijmegen. Hier zullen jonge muzikanten hun talent tonen. Dit jaar zal ook op 7 juni 2015 in Brigant, Arnhem een show gevuld worden met Rock ’n’ Roll Jonkies talent! Van 14:30 tot 19:00 uur treden de nieuwe bands op om zo kans te maken op een plekje in de programmering het Kids n Billies Festival op 20 juni 2015 in het Openlucht Theater De Goffert, optredens op andere podia in Nijmegen en omgeving, studiotijd bij Studio Het Lab en andere mooie prijzen.

Rock ‘n’ Roll Jonkies is geen wedstrijd, maar biedt een podium voor jong muzikaal talent. De muzikanten hebben meegedaan aan workshops en bandcoaching ter voorbereiding op de shows. Afgelopen jaren hebben bands als Shaemless, Cherry Red Nails en Medicine Maze via Rock ‘n’ Roll Jonkies opgetreden op o.a. Kids ‘n’ Billies, Nijmeegse Muziek Op Straat, Festival Het Valkhof, Park Open en Festival Op ’t Eiland.

Moedig de bands aan en kom naast de optredens genieten van andere activiteiten. Treedt in de rol van een rock ’n roll-legende bij foto en video booth of laat een stoere (tijdelijke) tattoo zetten. Voor de kleintjes zijn er kleurplaten en een knutselactiviteit.

Rock ‘n’ Roll Jonkies wordt georganiseerd door Kids ‘n’ Billies in een samenwerking met Peer Producties en Stichting PAN en wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, het VSB fonds en de gemeente Nijmegen.