Zaterdag 30 mei vindt de presentatie plaats van de 4-daagse thriller De dood wandelt mee bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Dit jaar is de 4-daagse thriller geschreven door Rob Bakker. Het 1e exemplaar zal worden overhandigt aan de heer Willemstein, marsleider en voorzitter van Stichting DE 4DAAGSE. Rob Bakker zal ook signeren, evenals zijn voorganger Lex Muller die vorig jaar de 4-daagse thriller Een wandelende tijdbom schreef.
Aanvang 16.00 uur, gratis entree.
Wilt u het ons laten weten als u komt? E: info@dekkervdvegt.nl, tel: 024 3020130

De dood wandelt mee
Terwijl er in Nijmegen een uitgelaten en ontspannen sfeer heerst vanwege de komende Vierdaagse, wordt er groot alarm geslagen nadat er een dreigbrief op de mat van het gemeentehuis is gevallen, met de boodschap dat de finale van de Vierdaagse een bloedbad zal zijn. Rechercheur Van Dorp begint direct aan zijn zoektocht naar de schrijver van deze verontrustende woorden. Hij wil er alles aan doen om de voorspelling te voorkomen, wetende dat tussen de 45.000 wandelaars ook zijn vrouw meeloopt.

Over de auteur:
Rob Bakker, naast auteur ook journalist en historicus. Hij solliciteert volgens de pers naar
“de positie van Jef Geeraerts” (Noord-Hollands Dagblad) en zijn schrijfstijl wordt omschreven als “filmisch” (Vrij Nederland).

Titel: De dood wandelt mee
Auteur: Rob Bakker
ISBN: 978-90-74734-38-7
Aantal pagina’s: 256
Verkoopprijs: € 14,95
Ook verkrijgbaar als e-book
Uitgeverij Logikos, Nijmegen