LUX en Lindenberg presenteren theaterseizoen 15/16 in één frisse podiumbrochure. Door het programma te bundelen in een gezamenlijke publicatie willen LUX en Lindenberg de service naar het publiek vergroten. Theaterliefhebbers kunnen hun keuze maken aan de hand van een aantrekkelijk en compact programmaoverzicht.

Het programma van LUX en Lindenberg vormen samen een mooi geheel aan voorstellingen waarin alle genres aan bod komen. Cabaret, dans, muziek, toneel, theater en muziektheater, voor jong en oud, zijn op beide podia te zien. Kaarten bestellen kan op de websites  www.lux-nijmegen.nl en www.delindenberg.com.

Het aanbod van beide podia nodigt publiek uit om door een andere bril naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Met humor, scherpzinnigheid en het grote gebaar.

In LUX kunnen bezoekers genieten van theater, muziek en dans van onder andere Joshua Redman, Jan Rot, Maaike Ouboter, Eric Vloeimans, mugmetdegoudentand, Toneelgroep Oostpool, Adriaan van Dis & Olga Zuiderhoek, ZEP, Orkater, Moving Futures Festival en WArd/waRD Ann van den Broek.
In de Lindenberg staat staan cabaret, concerten en jeugdvoorstellingen op het programma met onder andere Kamagurka, Emilio Guzman, Erik van Muiswinkel, Kommil Foo, Martijn Koning, Kasper van Kooten, Artvark & Ntjam Rosie, Yuri Honing Acoustic Quartet, Slagwerk Den Haag en Gnaffel.

De podiumbrochure, die gratis wordt verstrekt, kan besteld worden op de website van de Lindenberg. De online kaartverkoop van de voorstellingen bij LUX en Lindenberg start op  20 mei 2015. Het programma is al te bekijken op beide websites.