Van vrijdag 29 mei en zondag 31 mei zijn de koopjesdagen in de bieb, een grote verkoop van afgeschreven materialen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. De koopjesdagen vinden onder meer plaats in de Bibliotheek De Mariënburg en de Bibliotheek Zwanenveld. Iedereen is van harte welkom om te snuffelen tussen de boeken, cd’s en bladmuziek.

De collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid wordt steeds geactualiseerd om in te spelen op de vraag van klant. Tweemaal per jaar worden overtollige boeken, tijdschriften, cd’s of bladmuziek voor een klein prijsje verkocht aan het publiek. Leden van de bibliotheek krijgen 30% korting.

Jeugdboeken zijn deze keer niet te koop, die schenkt de Bibliotheek Gelderland Zuid aan Fundashon Bicentini, een stichting die zich op de Nederlandse Antillen inzet om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen. Voor boeken en andere artikelen die na de koopjesdagen overblijven wordt ook een goed doel gezocht.

De prijzen tijdens de koopjesdagen liggen gemiddeld rond €0,50 voor tijdschriften en €2,- voor boeken, cd’s en dvd’s. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.obgz.nl.

Locatie: Nijmegen, de Bibliotheek De Mariënburg en de Bibliotheek Zwanenveld
Datum: 29, 30 en 31 mei
Tijd: Kijk op www.obgz.nl/openingstijden
Meer informatie: www.obgz.nl