Op 22 mei verhuizen de kantoren van INR Trombosedienst naar het terrein van CWZ. De Trombosedienst is deze dag gesloten maar voor spoedgevallen bereikbaar via telefoonnummer 024 – 3279400.

INR Trombosedienst is verantwoordelijk voor de antistollingsbehandeling van poliklinische patiënten. Jaarlijks behandelt INR Trombosedienst bijna 20.000 patiënten.

Het nieuwe adres van INR Trombosedienst is Burgemeester Daleslaan 27, 6532 CL in Nijmegen.

Postadres:
Postbus 7010 6500 GS Nijmegen
Tel. 024 – 3657000
Fax. 024 – 3655185
Mail: Trombosedienst@cwz.nl
Website: www.inrtrombosedienst.nl

De verhuizing naar het terrein van CWZ is een logische stap sinds CWZ en INR Trombosedienst zijn gefuseerd op 1 januari 2014.

Meer mogelijkheden in de eigen omgeving, dus klantvriendelijker
De prikposten van de INR Trombosedienst worden samengevoegd met die van het CWZ op 22 mei. Hierdoor kunnen patiënten op meer dan 130 locaties meerdere dagen per week in hun eigen buurt terecht voor een bloedafname. De INR Trombosedienst verzorgt de bloedafname voor de huisartsen, maar ook voor de specialisten van het CWZ, diverse specifieke afdelingen van het Radboud UMC, Ziekenhuis Rijnstate, Maasziekenhuis Pantein en St. Maartenskliniek. Patiënten die onder behandeling zijn van een specialist, kunnen bloed laten prikken bij deze prikposten.

Verzorgingsgebied INR Trombosedienst
Het verzorgingsgebied van INR Trombosedienst is naast Nijmegen en omstreken ook Arnhem en Over-Betuwe en omstreken.

Zorginnovaties
De intensieve samenwerking tussen CWZ, INR Trombosedienst en andere partijen maakt zorginnovaties mogelijk. Bijvoorbeeld dat ziekenhuiszorg vaker kan plaatsvinden in de thuissituatie, zoals antibioticabehandeling via een infuus en sommige bloedtransfusies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.