Bent u de nieuwe voorzitter voor de regionale Kandidatenraad? Reageer uiterlijk 31 mei!

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen zoekt een ervaren verbinder die affiniteit heeft met de doelgroep van de Participatiewet. Als onafhankelijk voorzitter van de Kandidatenraad adviseert u samen met de leden het bestuur van het Werkbedrijf over beleid en dienstverlening. De Kandidatenraad bestaat uit 10 tot 15 belanghebbenden die de brede doelgroep van het Werkbedrijf vertegenwoordigen. U zorgt als voorzitter voor het goed functioneren van de Kandidatenraad en u bevordert actief de cliëntenparticipatie. Er zijn gemiddeld zes vergaderingen per jaar, waarbij wij uw werkbelasting inschatten op twee dagdelen per vergadering. U ontvangt hiervoor een vergoeding.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd? Meer informatie over de functie en het insturen van uw reactie kunt u vinden in de volledige vacature op: www.regiorvn.nl/adviesraden. Daar vindt u ook meer achtergrondinformatie over de Kandidatenraad.

Werkbedrijf: voor hulp bij het vinden van werk
In januari 2015 is het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen van start gegaan. Dit arbeidsbemiddelingsbedrijf begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. De zeven gemeenten in het Rijk van Nijmegen werken hierin samen. Het UWV neemt deel met het WerkgeversServicepunt. Ook Breed, de sociale werkvoorziening in de regio, sluit vanaf 2016 aan bij het Werkbedrijf