‘Het meest asociale feest waar je ooit bent geweest!’, zo kun je de Flodderparty het beste omschrijven en zelfs dan dekt het de lading in zijn geheel niet! De Flodderparty is een initiatief van de Nijmeegse nieuwsblog Zekerwel.nl en is een vrolijke en gezellige hommage aan de Flodder-films (en serie) die iedereen wel kent van jong tot oud. De naam Flodder is een begrip en vele hebben meteen een associatie met het horen van deze speciale familienaam. Een asociale familie zoals we weten, maar ze kunnen wel de vetste feestjes geven!

Op zaterdag 12 september 2015 zal De Linde in Groesbeek vanaf 22:00 uur het decor zijn van de Flodderparty. “Ik kijk uit naar alle ASO’s die deze avond door de deur zullen komen, dat wordt Zekerwel een mooi feestje!”, aldus eigenaar en uitbater Frans Derks van De Linde.

Strippers & shooters
Bij een typische Flodderparty horen nou eenmaal ook strippers. Vraag maar aan Sjakie! Naast de diverse striptease-acts op deze avond zijn er ook shooters, topless bediening, paaldansers en GoGo-dansers aanwezig om het feestje in Flodderstyle compleet te maken. “De Flodderparty is daarom wel vanaf 18 jaar, we moeten een grens trekken in verband met de pikante topless , stripacts, het alcohol gebruik en de andere geplande optredens”, aldus organisator Jeroen Otten van Zekerwel.nl

Flodderbier
Achter de schermen is men momenteel nog in gesprek met een Belgische bierbrouwer die het zogeheten ‘Flodderbier’ in zijn assortiment heeft. Wellicht is het mogelijk om dit speciale ‘Flodderbier’ naar Groesbeek te halen. Via onze facebookpagina en de website Flodderparty.nl houden we jullie ASO’s op de hoogte!

DJ’s gezocht voor Flodder Anthem
Voor de Flodderparty is de organisatie nog op zoek naar een strak/vet/bruut Flodder Anthem. DJ’s uit heel het land kunnen en mogen meedoen aan deze Flodder-DJ-contest. Het Flodder Anthem moet wel Floddermuziek/samples e.d. bevatten van Flodder en zodoende lekker herkenbaar zijn. In aanloop naar de Flodderparty kunnen DJ’s hun Flodderremix, oftwel het Anthem insturen naar redactie@zekerwel.nl t/m woensdag 1 juli 2015.
De nummers 1,2 en 3 worden in juli dan gekozen door het publiek en de winnende DJ’s mogen tijdens de Flodderparty zelf achter de draaitafels plaatsnemen om hun skills te laten horen.

Algemene informatie
Waar: De Linde in Groesbeek
Wanneer: Zaterdag 12 september, 2015.
Tijd: 22:00 tot 03:00 uur
Ticketverkoop + prijzen: Online & Primera
Regular tickets: €10,-
V.I.A. tickets (Very Important Aso’s): €25,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.