Eerste 25 pelgrims hebben zich ingeschreven De eerste 25 pelgrims hebben zich ingeschreven om een ‘walk of wisdom’ te maken. De nieuwe pelgrimsroute wordt op 21 juni geopend door de burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls. De route is 136 kilometer lang en heeft als begin- en eindpunt de Stevenskerk. Het wordt de eerste pelgrimsroute ter wereld die onafhankelijk is van een religie en draait om de wijsheid van het leven: de ervaring.Opmerkelijk detail: als bewijs van inschrijving krijgen pelgrims een leren schoenveter mee met een gepersonaliseerd vogelringetje met jaartal van hun walk of wisdom en inschrijfnummer erin.

De route gaat door de gemeenten Berg en Dal, Kranenburg, Gennep, Mook Middelaar, Heumen, Grave en Oss, Wijchen, Druten, Beuningen en Nijmegen. Meer informatie: http://walkofwisdom.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.