De Pokeren.nl Poker Series is de nieuwste pokertoernooi serie in Nederland. De Pokeren.nl Poker Series wordt georganiseerd door Pokeren.nl, een Nederlands talig pokerportaal, waar je alles kunt vinden over poker zoals nieuws, video’s, interviews, regels, poker producten en nu dus ook pokertoernooien. In totaal worden er 25 voorrondes gehouden maar de officiële opening is op zaterdag 13 juni in Nijmegen. De speellocatie is het Goffertstadion van voetbalclub NEC.

Er is in ons land veel behoefte aan laagdrempelige pokertoernooien. Poker in ons land is zeker mogelijk en er zijn best veel toernooien, maar de buy-in (inschrijfgeld) is vaak dusdanig hoog, dat recreatieve spelers snel afhaken. Holland Casino is de enige partij in ons land die poker games mag aanbieden en lang niet iedereen heeft zin om honderden euro’s aan inschrijfgeld te betalen. Het moet wel leuk blijven natuurlijk.

Om deze groet groep mensen tegemoet te komen heeft Pokeren.nl de Pokeren.nl Poker Series opgezet. Deze serie met laagdrempelige toernooien moet ervoor zorgen dat er tussen nu in december in iedere Nederlandse provincie ten minste twee toernooien worden gehouden.

De Pokeren.nl Poker Series bestaat uit maximaal 25 voorrondes, twee halve finales en 1 grote finale. De halve finales moeten in december plaatsvinden en de grote finale in de laatste week van december of de eerste week van januari. 10% per voorronde plaatst zich voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct door naar de grote finale en de overige finalisten gaan door naar de halve finale.

De uiteindelijk winnaar komt in Team Pokeren.nl.

Op Zaterdag 13 juni gaat de Pokeren.nl Poker Series dus van start in de prachtige Jupiler Lounge van het Goffertstadion. Deelname kost slechts €12,95, maar voor dat bedrag heb je wel een fantastische avond. Het toernooi staat namelijk onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Je zit aan een echte pokertafel en er wordt gebruik gemaakt van professionele kaarten en chips. Daarnaast hangt er ook een toernooiklok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.