Nijmegen zet stappen richting de circulaire economie. Maar wat houdt de circulaire economie precies in? Op vrijdagmiddag 29 mei is iedereen welkom op het Honig complex om meer te weten te komen over nationale en regionale ontwikkelingen op het gebied van de circulaire economie.

Towards a Circular City
Tijdens de plenaire sessie krijgen alle geïnteresseerden de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van CE BOOSTcamp. Interessante sprekers zoals Rob van Hattum (Regisseur VPRO programma Tegenlicht en directeur NEMO), Harriët Tiemens (wethouder duurzaamheid Nijmegen), Juul Martin (deeleconomie expert Nijmegen) en Emily Jane Lowe Townley (schrijfster van het boek ‘Leven zonder afval’) gaan de diepte in op de circulaire economie.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om in contact te komen met circulaire initiatieven op de circulaire markt, zoals onder andere Interface, Peeze koffie, Circle Design, BB Bricks en Waste2Wear. Netwerken en kennis vergaren voeren de boventoon tijdens dit event. Hapjes en drankjes worden verzorgd!

Win gratis kaarten
Voor onze lezers hebben we vrijkaarten gereserveerd. Stuur een email naar info@ceboostcamp.com, vermeld je naam en waarom jij bij dit event aanwezig moet zijn en win 2 toegangskaarten. Geen vrijkaart kunnen krijgen? Koop je ticket op www.ceboostcamp.com.

Circular Economy BOOSTcamp
Het plenaire evenement is onderdeel van het CE BOOSTcamp Nijmegen. Tijdens dit driedaagse evenement van 28 – 30 mei gaan deelnemers aan de slag om Nijmegen een circulaire BOOST te geven binnen de thema’s zorg, energie en het stadseiland in de Waal.

Event details
Datum: Vrijdag 29 mei
Plaats: Honig Complex, Nijmegen
Tijd: 15.30 – 18.30 uur
Prijs: €25 (inclusief hapjes en drankjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.