Zaterdag 6 juni is columnist Vincent Cantrijn te gast bij Dekker v.d.Vegt ter gelegenheid van het verschijnen van zijn boek Uitgesproken; een verzameling columns over Nijmegen uit de jaren 2005 tot 2015. Cantrijn zal worden geïnterviewd over zijn werk en daarna spreekt hij een actuele column uit en zal hij zijn boek Uitgesproken signeren.
De bijeenkomst begint om 16.30 uur. Gratis entree.
Wilt u het ons laten weten als u komt? E: info@dekkervdvegt.nl, tel: 024 3020130

Vincent Cantrijn schrijft al 13 jaar bijna wekelijks een column over de actuele situatie in Nijmegen. Van 2002 tot 2005 verschenen zijn columns in de Zondagkrant.

De laatste 8 jaar is hij vaste columnist van het Nieuwscafé van de Gelderlander. In zijn columns bespreekt hij op eigen wijze de actuele situatie in Nijmegen. Hij verbaast zich; hij maakt zich boos; hij toont zijn liefde voor de stad.; hij neemt politici de maat. Onderwerpen genoeg: de Waal; NEC; burgemeesters; wethouders; de Vasim; Plein 44; de Vierdaagse; Knotsenburg; de Donjon. Altijd Nijmegen; altijd meer dan stof genoeg om er wekelijks een column over te schrijven. Al 527 keer.

Ter gelegenheid van het 10 – jarig bestaan van het Nieuwscafé van de Gelderlander is zijn boek Uitgesproken verschenen. Uitgesproken frist het geheugen van de lezer op. Spraakmakende kwesties uit het recente verleden helpen daarbij het Nijmegen van nu te begrijpen. Een must voor iedereen die van de stad houdt.

Auteur: Vincent Cantrijn en vormgever Brigitte Slangen
Prijs: € 12,50
Uitgeverij Vantilt, Nijmegen