Auteur van Gijp, Kieft en Topshow in de bieb

Dit jaar werd het boek ‘Kieft’ Sportboek van het jaar en ’Topshow’ kwam meteen op nummer 1 binnen in de bestsellerlijst. Michel van Egmond, ook auteur van mega-bestseller Gijp, schrijft bestseller na bestseller. Op 15 juni van 19.30 tot 22.00u staat hij op het podium in de bieb. Een avond vol humor, voetbal en bestsellers.

In de Bibliotheek De Mariënburg gaat Marcel Rözer met Van Egmond in gesprek over voetbaljournalistiek en het geheim van zijn succes. Wat zorgt ervoor dat Van Egmond de enige schrijver is, die de NS Publieksprijs tweemaal na elkaar heeft gewonnen? Natuurlijk komt ook zijn laatste boek ‘Topshow’ aan bod: over het leven achter de schermen bij het televisieprogramma Voetbal International (VI). Omdat hij jaren eindredacteur is geweest van VI, weet hij als geen ander hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Wil je jouw boek persoonlijk laten signeren door Van Egmond? Daar is in de pauze alle ruimte voor. Bovendien zorgt Dekker vd Vegt boekverkopers dat op deze avond de bestsellers van Van Egmond ter plaatse gekocht kunnen worden.

Locatie: Nijmegen, de Bibliotheek De Mariënburg
Datum: 15 juni
Tijd: 20.00 – 22.00 uur, inloop 19.00u
Kosten: Studenten €7,50 | Leden €10,- | overige bezoekers € 12,50
Website: www.obgz.nl/agenda

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.