Op Hemelvaartsdag heeft de politie in Gelderland twee hennepkwekerijen opgerold. Aan de Palinggracht in Beuningen werd in de vroege ochtenduren een kwekerij ontdekt.

Agenten zagen rond 4.00 uur een busje bij een huis staan en vertrouwden het niet. Toen ze poolshoogte gingen nemen kregen de agenten signalen dat er een hennepkwekerij in het huis zat. Daarop is de politie naar binnen gegaan. Een 44-jarige Nijmegenaar bleek in het huis te zijn, en vertelde dat hij aan het klussen was.
Er werd inderdaad geklust, maar niet legaal. In een slaapkamer werd een hennepkwekerij gebouwd. In een andere kamer bleek al een kwekerij te zijn opgebouwd met ruim 160 planten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De 44-jarige man die in het huis was is aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.