Donderdag 2 april
Tijdstip 16.00 uur
Activiteit Wethouder Frings opent Pluk de Vruchten: de dagbesteding in en om een groentetuin voor ouderen.
Locatie Warmoes, Historische Tuinderij, Griftdijk Noord 11

Tijdstip 16.30 uur
Activiteit Burgemeester Bruls opent de expositie over baksteenindustrie in Gelderland. De expositie is onderdeel van het festival: Gemaakt in Gelderland. Dit is een eerste concrete samenwerking tussen museum De Stratemakerstoren en het Natuurmuseum Nijmegen in de nieuwe stichting De Bastei.
Locatie Natuurmuseum, Gerard Noodtstraat

Zaterdag 4 april
Tijdstip 11.15 uur
Activiteit Wethouder Velthuis bezoekt de Woonbeurs Nijmegen
Locatie De Vereeniging

Tijdstip 16.00 uur
Activiteit Burgemeester Bruls spreekt de spelers en begeleiders van het eerste elftal van N.E.C. toe tijdens de ontvangst naar aanleiding van de promotie naar de Eredivisie. Wethouder Helmer-Englebert is eveneens aanwezig. (onder voorbehoud van voetbaluitslagen 3 april)
Locatie Stadhuis, Schepenhal

Woensdag 8 april
Tijdstip 16.00 uur
Activiteit Wethouder Velthuis verricht de start van de bouw van 10 appartementen aan de Schependomlaan. Voorheen was hier het kantoor gevestigd van de KNVB. De werkzaamheden starten naar verwachting in het voorjaar van 2015.
Locatie Schependomlaan

Tijdstip 19.30 uur
Activiteit Wethouder Vehlthuis is aanwezig bij de opening van het Go Short filmfestival
Locatie LUX