Met een Rollerdisco op vrijdag avond 10 april, de open dag op zaterdag 11 april en een te gek feest in de nacht zorgt Waalhalla ervoor dat dit een onvergetelijke verjaardag wordt. Vanwege het feit dat het einde nadert voor Waalhalla en dit wel eens de laatste verjaardag zou kunnen zijn mag deze dag niet zomaar voorbij gaan, dus pakken we het dit jaar groots aan met een heel weekend vol gezelligheid.

Op de Waalbandijk 22 start vanaf 12.00 uur de open dag. Een dag voor jou en oud die je zeker niet mag missen. Tijdens deze dag zorgt Waalhalla voor veel leuke activiteiten. Zo zijn er gratis workshops, zoals skateboarden, steppen en graffiti spuiten. Probeer eens wat truckjes in de Balance Corner of doe mee aan de Best Trick Contest. Win te gekke prijzen tijdens de skatebingo en doe mee aan een echte dj workshop.

Er is deze dag heel veel leuks te doen dus dit mag je zeker niet missen. Kom bij de demonstraties kijken waar de beste skaters spannende trucks doen op skeelers, skateboards, stepjes en inlineskates. Voor de kleintjes onder ons is er een heel groot springkussen en natuurlijk wordt de dag afgesloten met een lekkere barbecue.

In de nacht sluiten we ons verjaardagsweekend af met een te gek feest. De lokale dj’s die van Waalhalla de afgelopen jaren een top feestlocatie hebben weten te maken komen hun vetste plaatjes draaien en zorgen voor een feest dat je echt niet mag missen.

Voor meer informatie kijkt u op:
Website:          www.waalhalla-centrum.nl
Facebook:      www.facebook.com/Waalhalla