Afgelopen zaterdag kwamen belangstellenden massaal naar de start verkoop van de 62 appartementen in het voormalige hoofdkantoor van Royal Haskoning in Nijmegen-Oost. Dit luxueuze woonproject valt niet alleen bij Nijmegenaren in de smaak,  geïnteresseerden komen uit het hele land.

Verkoopadviseur Audrey Spanbroek, namens ontwikkelaar Fiduvast: ‘Nog voor de 11.00 uur kwamen de mensen al binnendruppelen. We hebben in twee uur tijd ongeveer 1000 mensen over de vloer gehad. Daarop waren we goed voorbereid, we stonden met een heel team klaar om de mensen over dit bijzondere project te informeren.’

Panoramisch en exclusief wonen
Gegadigden konden in het ESTEL-gebouw aan de Barbarossastraat 35 van het panoramische uitzicht over de Waal en de Ooijpolder genieten en op grote panelen de indelingen en mogelijkheden van de verschillende typen appartementen bekijken. In Estel Residence komen verschillende typen woningen: 15 De Luxe, 22 Superior en 18 High Executive appartementen. Ook zijn er twee vrij indeelbare lofts en drie penthouses. De appartementen variëren in grootte, prijsklasse, binnen- én buitenruimte. Het souterrain van Estel Residence wordt uitgerust met verschillende faciliteiten zoals, verwarmd zwembad, Finse sauna, Turks stoombad, complete fitnessruimte en golfsimulator. Ook kunnen bewoners gebruik maken van een grote wijnkelder met ruimte voor proeverijen, een logeersuite en vergaderruimte.

Inschrijven t/m 28 april
‘Tot en met dinsdag 28 april kunnen belangstellenden hun voorkeur voor één of meerdere appartementen schriftelijk kenbaar maken’, aldus Audrey Spanbroek. ‘Als de omgevingsvergunning verkregen is en wanneer we 50% van de appartementen verkocht hebben, dan starten we met de verbouwing van dit gemeentelijk monument. Wij streven er naar dat de eerste bewoners rond de zomer 2016 hun intrek kunnen nemen en van het mooiste uitzicht van Nijmegen kunnen genieten.’

Meer informatie
Op de website www.estelresidence.nl is alle verkoopdocumentatie online te raadplegen.  Belangstellenden voor een woning in Estel Residence kunnen zich hier ook inschrijven.