Zaterdag 18 april tussen 11.00 – 13.00 uur kunnen geïnteresseerden in een appartement in Estel Residence, voor de start verkoop terecht in het voormalige hoofdkantoor van Royal Haskoning aan de Barbarossastraat in Nijmegen-Oost.

Panoramisch en exclusief wonen
Al meer dan 500 serieuze belangstellenden hebben zich de afgelopen maanden aangemeld voor één van de 62 luxe koopappartementen die in dit gemeentelijk monument gerealiseerd worden. In dit icoon kunnen bewoners straks genieten van panoramische vergezichten en exclusieve bewonersfaciliteiten. Het souterrain van Estel Residence wordt uitgerust met verschillende faciliteiten zoals, verwarmd zwembad, Finse sauna, Turks stoombad, complete fitnessruimte en golfsimulator. Ook kunnen bewoners gebruik maken van een grote wijnkelder met ruimte voor proeverijen, een logeersuite en vergaderruimte.

Variatie in wonen
In Estel Residence komen verschillende typen woningen: 15 De Luxe, 22 Superior en 18 High Executive appartementen. Ook zijn er twee vrij indeelbare lofts en drie penthouses. De appartementen variëren in grootte, prijsklasse, binnen- én buitenruimte. Zo zijn er bijvoorbeeld zeer gunstig geprijsde appartementen vanaf 70 m2 en woningen in het hogere prijssegment. Alle appartementen beschikken over riante privébalkons, een loggia of ruime terrassen. Het paradepaardje, het Superior Penthouse dat de bekroning van Estel Residence vormt, heeft een buitenruimte van maar liefst 625 m2 mét uitzicht naar de vier windstreken.

Comfortabel en duurzaam
Estel Residence wordt met respect voor het ontwerp van architect Alexander Bodon getransformeerd naar een complex voor wonen. Waar mogelijk worden bestaande karakteristieke elementen hergebruikt. De marmeren trappen en wanden met palissanderhout blijven behouden. Ook de unieke gevelpuiverwarming in de stalen raamkozijnen blijft gehandhaafd. Dit als aanvullende verwarming op het WKO-systeem dat straks zorgt voor behaaglijke vloerverwarming en –koeling in het gebouw. Naar verwachting kunnen kopers zomer 2016 genieten van hun appartement in Estel Residence.

Inschrijven
Belangstellenden die niet naar de start verkoop op zaterdag 18 april in het ESTEL-gebouw kunnen komen, kunnen zich inschrijven via de website:
www. estelresidence.nl.