Wie een goed idee heeft om Nijmegen als fietsstad te verbeteren, kan vanaf nu terecht bij Stadslab Nijmegen. Zij zijn tot 10 mei op zoek naar mensen met innovatieve en leuke ideeën op het gebied van fietsen in Nijmegen.

Nijmegen is een echte fietsstad. Er worden op grote schaal allerlei projecten uitgevoerd om het fietsen in en rondom de stad zo aangenaam mogelijk te maken. Stadslab Nijmegen zet zich in om bij deze plannen ook de beleving van de alledaagse fietser in Nijmegen mee te nemen. Fietsen dient niet alleen gemakkelijk, maar ook “fun” zijn en om deze reden wil Stadslab Nijmegen initiatieven rondom het thema fietsen helpen organiseren. Hiervoor zijn zij op zoek naar individuen of groepen met goede ideeën over hoe Nijmegen als fietsstad nog verder te verbeteren is. Stadslab Nijmegen gaat dan met de initiatiefnemers van veelbelovende ideeën aan de slag om hen te ondersteunen bij de realisatie van hun plannen.

Wie zo’n innovatief en baanbrekend idee heeft, of wie simpelweg een oplossing heeft voor een van de vele knelpunten waar de alledaagse fietser steeds maar weer tegenaan loopt, kan tot 10 mei contact opnemen met het Stadslab via het webformulier op hun website: www.stadslabnijmegen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.