De Staat van Verwarring (Ronald Snijders & Pieter Jouke) met interviewgasten Janne Schra en Korneel Jeuken in De Lindenberg ‘Huis voor de Kunsten’, Nijmegen op donderdag 9 april a.s.

De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In 2006/2007 was de gelijknamige late night show op televisie te zien bij de VPRO. Nu dus ook in het theater met o.a. twee interessante gasten uit de stad waar de voorstelling plaats vindt, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed.

De interviewgasten deze avond zijn: zangeres Janne Schra en kunstenaar/schrijver Korneel Jeuken. Beiden wonen in Nijmegen. Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

 

Snijders is bekend van: ‘Larie’,  ‘RamBam’, normalemensen.nl, ‘Wat Als…’, De slimste mens’ en van zijn vaste rubriek ´De Alfabetweter´ in De Volkskrant. Ook verschijnt Snijders regelmatig aan tafel in DWDD. Daarnaast speelt hij ook solo in theater met zijn voorstelling ‘One man show’.

Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict en De slimste mens. Jouke is ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon.  Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Burorenkema.nl. Jouke maakt ook deel uit van De Hyena’s en toert met zijn solo-voorstelling ‘Woord houden’ langs de Nederlandse theaters.  In januari 2015 gaat zijn nieuwe voorstelling ‘Tot nu toe’ in première.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.