Tijdens Vierdaagsefeesten verwelkomen we dit jaar een nieuw smaakvol onderdeel: de Smaakmarkt (SMKMRKT). SMKMRKT creëert tijdens Vierdaagsefeesten op het Labyrinth een rustplek waar bezoekers heerlijk kunnen relaxen aan de Waal.

Op het direct aan het water gelegen terras is het genieten van lekker eten en drinken met warme jazzklanken op de achtergrond en een fantastisch uitzicht over de Waal. Op SMKMRKT draait het niet om programmering of grote bands, maar juist om het tot rust komen en ontspannen samenzijn met een fijn gezelschap.

SMKMRKT presenteert verschillende foodtrucks die samen een culinaire beleving realiseren. Essentieel binnen SMKMRKT zijn de eerlijke producten afkomstig van toeleveranciers uit de omgeving. Daarvan maken de koks gerechten van heerlijke Spaanse tapas tot traditionele Indonesische gerechten en van Italiaanse cucina tot een lekker biologisch frietje. Naast spijzen is er natuurlijk ook een ruime keuze aan verrassende dranken. Zo zijn er bijzondere wijnen, vakkundig getapte speciaalbieren, maar ook gezonde verse sappen.

“We kijken uit naar deze bruisende plek, met een goede vibe, tijdens Vierdaagsefeesten” aldus Diede Overbeek (SMKMRKT).

Foodcourt en muziek op Museumplein Kelfkensbos
Er is meer smakelijk nieuws. Vierdaagsefeesten verheugd zich over de doorstart die de culturele ‘food’ondernemers maken op het Kelfkensbos. De overheerlijke wereldse kookkunsten worden gepresenteerd op het plein waarbij samengewerkt wordt met de ondernemers van Credible. We maakten al eerder bekend dat Credible de muzikale programmering voor haar rekening neemt op het Museumplein, want onder die naam vindt u Kelfkensbos voortaan tijdens Vierdaagsefeesten.