Met het plaatsen van handtekeningen onder een overeenkomst is Quantore Europe B.V. in Beuningen de ‘office/ial’ partner van de Vierdaagse geworden.

Met de sponsorovereenkomst, vooralsnog voor één jaar, en de daaruit voortvloeiende activiteiten tijdens en rond de 99ste Vierdaagse geeft Quantore concrete invulling aan haar missie om de zelfstandige kantoorvakhandel weer top-of-mind te maken bij de consument. De zelfstandige kantoorvakhandel staat voor deskundige service, een breed assortiment en de beste kwaliteit voor een prima prijs.

“De Vierdaagse is een sympathiek evenement, dat past bij de kantoorvakhandel. Onze leden bedienen een breed publiek, zorgen voor een bijzondere beleving en zijn er voor iedereen. Net als de Vierdaagse. Graag sluiten wij aan bij het grootste wandelevenement in de wereld om de kantoorvakhandel op een positieve manier onder de aandacht te brengen.”, verklaarde algemeen directeur Arnold Theuws bij ondertekening van de overeenkomst.

Een delegatie van Stichting DE 4DAAGSE was te gast bij Quantore tijdens de feestelijke Relatiedagen 2015 op het terrein van de onderneming in Beuningen. In aanwezigheid van een groot deel van de 450 aangesloten kantoorspecialisten en andere genodigden tekenden Arnold Theuws namens Quantore en bestuurslid financiële zaken Ton Thomassen namens Stichting DE 4DAAGSE de overeenkomst.

 

Hoe Quantore haar partnership met de Vierdaagse gaat uitwerken zal de komende maanden in detail bekend worden gemaakt
Quantore Europe B.V. is een coöperatie en in de Benelux  één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen. Bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandelaren zijn bij de organisatie aangesloten. Ook verzorgt Quantore de inkoop en logistiek voor een aantal grote retailklanten. Kernactiviteit is de groothandel in kantoorartikelen met een omzet van 150 miljoen euro en een assortiment van 22.000 artikelen.