Ongedwongen genieten van een lekkere lunch én gratis toegang tot Oranjepop? Begin je Koningsdag dit jaar goed, met een picknick in het Hunnerpark!

Een laat ontbijt voor de feestgangers van Koningsnacht of een lekkere lunch voor de vroege vogels die uit het Goffertpark komen: dit jaar organiseert Oranjepop voor de allereerste keer de Oranjepicknick. Voordat om 13:30 uur de muziek op de podia losbarst ben je van harte welkom om heerlijk relaxt te komen picknicken in het groene gras van het Hunnerpark. Om 12:00 uur opent Oranjepop haar poorten en kun je alvast gratis het festivalterrein op. Hiermee spaar je € 5,- uit, zodat je voor €7,50 p.p. een goed gevulde picknickmand kunt kopen en een fijn plekje kunt zoeken om met je lief, vrienden of familie de dag smakelijk te beginnen.

Om alvast lekker op te warmen voor het festival heeft Oranjepop een akoestische muzikale verrassing voor je in petto. En speciaal voor de jongste bezoekers is daar De Letterdief: een muzikale en interactieve kindervoorstelling van Bibliotheek Gelderland Zuid.

Aangezien dit de eerste keer is dat de Oranjepicknick plaatsvindt, wil de organisatie graag inventariseren hoeveel picknickpakketten er moeten worden samengesteld. Op de site van Oranjepop kun je daarom alvast intekenen voor de picknick en staat er meteen een mand voor je gereserveerd!

De Oranjepicknick wordt georganiseerd in samenwerking met BliXem Eetcafé, Bakkerscafé Brood op de Plank en Pluryn.
ORANJEPICKNICK 2015
Datum: maandag 27 april
Tijd: tussen 12:00 en 13:00 uur
Locatie: Hunnerpark Nijmegen

Entree: gratis tot 13:00 uur (ook voor degenen die niet willen picknicken), daarna €5,-
Prijs: €7,50 p.p. te betalen in munten (3 munten). Voor kinderen zijn aanvullingen los te koop. De Oranjepicknickpakketten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt: op = op. Intekenen op voorhand kan via www.oranjepop-nijmegen.nl

NB: het meebrengen van eigen drank en eten is niet toegestaan