StevenskerkLive
Onlangs maakten we de eerste drie namen voor StevenskerkLive tijdens Vierdaagsefeesten 2015 bekend: zaterdag 18 juli Frank Boeijen, dinsdag 21 juli Gavin James, en woensdag 22 juli Typhoon. Alle drie de concerten zijn in mum van tijd uitverkocht. Vandaag onthullen we ook de twee volgende artiesten die een prachtig optreden verzorgen tijdens de bijzondere concertenreeks in de Stevenskerk, waarvan aanstaande zaterdag de kaartverkoop start:

Douwe Bob
Zondag 19 juli, 20.30 – 21.30 uur
Pas 20 lentes jong is deze Amsterdamse singer-songwriter die werkelijk overal een feest van maakt. Zes was hij toen hij zijn eerste pianoles kreeg en op zijn veertiende voegde hij hier gitaar en zang aan toe. Na hoogtepunten als Pinkpop, helicoptershows tijdens Bevrijdingsdag, talloze festivals en twee uitverkochte clubtours nam Douwe Bob dit jaar gas terug om te werken aan zijn nieuwe album. Op zondag 19 juli verwelkomen we hem met open armen in de Stevenskerk. Ticket: € 16,00

Douwe Bob by Jaap Stolk

Danny Vera
Donderdag 23 juli, 20.30 – 21.30 uur
Als kleine jongen kreeg Danny de muziek met de paplepel ingegoten en als een blok viel hij voor het muzikale geluid van de jaren vijftig en zestig. Zijn eerste gitaar kocht Vera in New Orleans en in 2009 keerde hij terug naar The States om daar met lokale muzikale grootheden zijn vierde album op te nemen. Al enige jaren zijn Vera en zijn band de huisband van Voetbal International op RTL 7. Speciaal voor de gelegenheid brengen ze tijdens StevenskerkLive een semi-akoestische show ten gehore. Ticket: € 15,00

Matrixx Live aan de Kade
Niet alleen in de Stevenskerk is het genieten tijdens Vierdaagsefeesten, ook aan de Waalkade worden de bezoekers overspoeld door gezelligheid, show en allure. Matrixx Live aan de Kade keert namelijk terug na een succesvol proefjaar in 2014! In 2015 zullen kleine details worden aangepakt om het evenementenplein verder te perfectioneren; de grotere liveoptredens zullen bijvoorbeeld in 2015 vroeger op de avond, dat wil zeggen om 21.30 uur, starten.

Het programma
Het concept blijft hetzelfde: een gevarieerd live programma ondersteund door de dj’s van Q-Music met hun Q-Music the Party met Het Foute Uur Live. Elke avond verwelkomt Matrixx Live aan de Kade zijn eigen live artiest, met op zaterdag 18 juli: André Hazes Jr., zondag 19 juli: Kraantje Pappie, maandag 20 juli: OG3NE, dinsdag 21 juli: 2 Brothers on the 4th Floor, woensdag 22 juli: Dries & Dave Roelvink, donderdag 23 juli: Xander de Buisonjé en op vrijdag 24 juli: Lee Towers.

Elke Vierdaagsefeesten-avond start Matrixx Live aan de Kade om 19.00 uur.
De komende weken wordt steeds meer programmering van Vierdaagsefeesten bekend gemaakt op www.vierdaagsefeesten.nl. Vierdaagsefeesten maakt zich ook dit jaar weer op voor circa 700 optredens van een kleine 3.000 artiesten aangevuld door ongeveer 150 (straat-)theateracts en dweilorkesten.

Kaartverkoop StevenskerkLive
De kaartverkoop voor de concerten van Douwe Bob en Danny Vera start op 11 april 2015 om 10.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.vierdaagsefeesten.nl. De ticketprijzen verschillen per concert. Binnenkort maken we de laatste twee artiesten bekend voor de overige concertdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.