De politie heeft dinsdag een 25-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal en/of heling van een fiets. De eigenaar van de fiets had zijn onlangs gestolen fiets teruggevonden op Marktplaats en de politie ingeschakeld.

De oorspronkelijke eigenaar en gedupeerde sprak agenten op straat aan en vertelde dat hij zijn fiets, die afgelopen zondag was gestolen, te koop werd aangeboden op Marktplaats. Hij had aan het einde van de middag afgesproken op het adres van de aanbieder. Toen de ‘koper’ zag dat het echt zijn fiets was waarschuwde hij de agenten die even verderop stonden te wachten.

Onderzoek ter plaatse wees uit dat de fiets inderdaad van de melder was. De 25-jarige Nijmegenaar werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd het onderzoek voortgezet en proces-verbaal opgemaakt.