Nieuwe buitenlandse tournee voor Kwatta in 2016

Goed nieuws! Na Manxmouse, gaat nu ook Kwatta’s Hou van die hond naar het buitenland! Voorjaar 2016 toert Love that dog maar liefst 11 weken door de VS en Canada. 

Kwatta’s voorstelling Hou van die hond won afgelopen januari de tweede plaats op de IPAY showcase in Philadelphia. Kwatta onderstreepte volgens de jury haar constante kwaliteit en plek op het internationaal speelvlak.

En deze woorden kregen navolging: zojuist is bekend geworden dat Kwatta weer op tournee gaat naar de VS en Canada. Van 31 maart tot 4 juni gaat Hou van die hond – oftewel Love that dog – naar de VS en Canada.

Kwatta’s voorstelling Manxmouse gaat van 23 april t/m 31 mei voor de tweede keer op tournee door de VS en Canada. De toer begint met 11 speelbeurten in de Brooklyn Academy of Music in New York. Daarna speelt Kwatta Manxmouse in Pittsburgh en op twee festivals in Cleveland en Vancouver.