Op zaterdag 11 april staat Het Dijkmagazijn op de Bijenmarkt bij het Gemeentehuis. Gidsen van Het Dijkmagazijn brengen veel netjes, vangpotjes en loepen mee om kleine beestjes te vangen. In de heg, maar ook in de sloot achter het gemeentehuis..

Speciale aandacht voor bijen is goed. Het zijn bijzondere dieren die er voor zorgen dat bijpoorbeeld de appelbomen appels gaan dragen. Imkers zorgen voor deze tamme bijen. Maar er zijn nog heel veel andere kleine dieren waar niemand voor zorgt. Om eens te kijkenw at er rond het gemeenthuis rondkruipt, vliegt en zwemt, gaan we die vangen. Met kaarten is uit te zoeken hoe de diertjes heten en wat ze uitspoken. Van d meest bijzondere vangsten maken we foto’s om later tentoon te stellen. Wie komt er mee zoeken?
Kleine beestjes vangen bij het Gemeentehuis, zaterdag 11 april. Deelname is gratis!
Voor info en evt. reserveren hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.