Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen en VisitVeluwe hebben op donderdag 9 april een druk bezochte dag georganiseerd voor front-office-medewerkers van het toeristisch bedrijfsleven. Het decor van deze dag was dit jaar het Afrika Museum in Berg en Dal.

De dag werd bijgewoond door ruim 130 frontoffice-medewerkers van verblijfsaccommodaties en VVV’s in de regio Arnhem Nijmegen en de Veluwe. Zij zijn het visitekaartje van de regio en staan in direct contact met de gasten van de regio. Daarom is het van belang dat zij goed geïnformeerd zijn over de actuele activiteiten bij de verschillende attracties en belangrijke thema’s waar veel belangstelling voor is .

Op deze dag riep directeur Jurriaan de Mol de aanwezigen op zich in te schrijven op het  e-learningplatform van de regio Arnhem Nijmegen en de Veluwe. Middels dat platform kan actuele kennis worden opgedaan over wat er voor toeristen te zien, doen en te beleven is in de regio. Zoals alles over de gebeurtenissen rond de herdenking van de 125ste sterfdag van Vincent van Gogh. Iedere receptiemedewerker van het toeristisch bedrijfsleven in de regio kan gratis deelnemen aan dit e-learningplatform. Een ander onderdeel van de dag waren twee informatieve workshops. Een presentatie waarbij ambassadeurs geprikkeld werden om zichzelf via social media te profileren als ambassadeur. En een informatiemarkt, hier werd op een interactieve manier contact gelegd tussen verschillende attracties uit de regio en de ambassadeurs middels speeddates.

De ambassadeursdag is een jaarlijks terugkerende activiteit van RBT KAN en VisitVeluwe met een grote belangstelling van het bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.