Zaterdag 2 mei, vanaf 13.30 uur, worden de eerste exemplaren van de revolutionaire loopfiets, de Alinker, overgedragen aan hun nieuwe eigenaren. Nijmegen heeft de primeur! In het Dutch Bicycle Center, in het Honigcomplex aan Waalbandijk 8b, zullen de mensen die een Alinker hebben gekocht in de voorverkoop een feestelijke middag tegemoet gaan. De overdracht gaat gepaard met een hapje en een drankje, uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud van de Alinker, de individuele instelling en de aflevering. Barbara Alink, de ontwerpster en producent van de Alinker, is zelf bij deze bijzondere middag aanwezig.

Het eerste product van The Alinker Inventions Ltd. is de Alinker R-Volution, een nieuw comfortabel, sportief, aantrekkelijk en daarnaast erg leuk vervoersmiddel. Een splinternieuw product op de Nederlandse markt, ontworpen door Barbara Alink, dat het mogelijk maakt om (weer) op wielen te (kunnen) lopen. Een nieuwe manier van bewegen, waarbij andere spieren worden aangesproken dan wanneer je loopt of fietst. Hij is uitermate geschikt voor iedereen die actief wil blijven, buiten een work-out wil doen, moeite heeft met lopen of last heeft van een blessure.

De eerste container met Alinkers is vorige week gearriveerd in de Rotterdamse haven. Mensen die er (nog) niet een hebben gekocht, kunnen op deze feestelijke middag een proefrit komen maken. Er zijn nog Alinkers beschikbaar van de allereerste lichting. Deze Alinkers zijn geleverd in de maat Medium en daarmee geschikt voor mensen tussen de 1.65m en 1.80m lang. Dit introductiefeest op zaterdag 2 mei is de eerste van 3 feesten. Er zullen tevens twee uitleverfeesten plaatsvinden in Haarlem en Heeten op 9 en 16 mei. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief als ze op de hoogte willen blijven van alles omtrent de Alinker op www.thealinker.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.