Op woensdag 18 maart kunt u stemmen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. U kunt uw stem uitbrengen in één van de acht stembureaus in de gemeente. De stembureaus zijn open van 07.30 uur tot 21.00 uur. Vergeet niet uw stempassen en een identiteitsbewijs mee te nemen.

Stempas kwijt?
U mag zelf bepalen in welk stemlokaal in de gemeente Heumen u gaat stemmen.
U heeft op 26 februari jl. de stempassen ontvangen. Zonder deze stempassen kunt u niet stemmen. Als u uw stempassen kwijt bent of niet heeft ontvangen, dan kunt u tot uiterlijk dinsdag 17 maart, 12.00 uur vervangende stempassen aanvragen bij de balie van de afdeling Publiekszaken. U moet hiervoor persoonlijk langskomen. Kijk voor de openingstijden op onze website op www.heumen.nl. Neem een geldig legitimatiebewijs mee.

Identificatieplicht
U moet zich bij het uitbrengen van uw stem identificeren met een geldig identiteitsbewijs: uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Voor beide verkiezingen geldt dat uw identiteitsbewijs maximaal 5 jaar verlopen mag zijn. Zonder identiteitsbewijs mag u niet stemmen. Als u iemand heeft gemachtigd om voor u te stemmen let er dan op dat de gemachtigde een kopie van uw identiteitsbewijs én uw stempas meeneemt naar het stembureau.

Uitslagen
U vindt de uitslagen voor Heumen op woensdag rond middernacht op onze website www.heumen.nl. Op donderdag 19 maart vindt u daar ook de opkomstcijfers.

Meer informatie over de verkiezingen vindt u op www.heumen.nl > Verkiezingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.