Vanaf woensdag 1 april 2015 is VVV Plasmolen-Mook weer open voor het publiek. De enthousiaste vrijwilligers staan klaar om gasten en inwoners persoonlijk te informeren over de toeristische aspecten van de regio. Tevens kunt u bij de VVV terecht voor wandel- en fietsroutes, regionale souvenirs en natuurlijk de VVV- cadeaubon.

VVV is bovendien op zoek naar vrijwilligers!
Ter versterking van het team in Plasmolen is het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen op zoek naar twee gastvrije vrijwilligers die bezoekers binnen de gemeente Mook en Middelaar graag wegwijs willen maken.
De vrijwilligers van VVV Plasmolen-Mook werken in wisseldiensten en staan gemiddeld 1 à 2 keer per week (een dagdeel) de bezoekers te woord aan de balie en telefoon.

Wie over wat extra tijd beschikt, interesse heeft in de toeristische aspecten van de eigen streek en het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij VVV Plasmolen-Mook, kan zich daarvoor aanmelden bij Bertine Grefkens, VVV Kantoren Coördinator van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen telefoonnummer 0481-366250 of per email: b.grefkens@rbtkan.nl

Openingstijden VVV
VVV Plasmolen-Mook is vanaf 1 april 2015 geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 14.00 uur. De VVV is gevestigd aan de Witteweg 10 te Plasmolen , tel. (024) 6961762, www.vvvplasmolen-mook.nl
Met de (mobiele) VVV website (www. vvvplasmolen-mook.nl) en de VVV-app, gratis te downloaden via de Google-playstore of Appstore worden bezoekers on- en offline, 24/7 geïnformeerd .