Op dinsdag 3 maart 2015 bracht SPARK Jongerenfestival Dukenburg jong en oud succesvol samen; Het woonzorgcentrum De Doekenborg stond op z’n kop; de bewoners genoten van de drukte die door de jongeren van het Flex College en SPARK werd veroorzaakt. Ze sportten en dansten samen, speelden spellen, maakten wandelingen in de regen en lunchten gezamenlijk. Deze dag genereerde flinke lokale, regionale en nationale media aandacht; vooral door het sociale en verbindende aspect van de dag en het spectaculaire abseilen wat zo’n 20 jongeren ’s middags volbrachten van het 40 meter hoge woonzorgcentrum.

De oudste bewoonster mevrouw Hensbergen (102) en de jongste leerling van het Flex College Nicky Sanders (13) openden samen de nieuwe fitnessruimte van De Doekenborg en gaven het officiële startschot voor het abseilen.

 

Videoclip van de dag: https://youtu.be/RyqVeh7IKR0

 

SPARK = Culturele en sportieve jongerenevenementen en festivals voor en door Dukenburgse jongeren van 10-18 jaar.

SPARK = Jongerenwerk Dukenburg, Sportservice Nijmegen, Youtharts Projecten, De Lindenberg

 

https://www.facebook.com/SPARKjongerenfestival

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.