Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ kende mede door de inzet van de Buurtsportcoaches Beuningen een vliegende start. Vanaf de kickoff op woensdag 25 februari was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl. Ruim 1000 inschrijvingen binnen één dag.

Waar zich vorig schooljaar 650 inschrijvingen in totaal inschreven, waren er nu binnen een klein uurtje al 500 kinderen die zich hadden opgegeven voor hun favoriete activiteit. Na één dag stond de teller al op ruim 1000 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Wat een ongekend succes!

Populair
Atletiek, dansen, freerunning, hockey, judo, scouting, turnen, tennis, paintball en boksen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren boltaartjes versieren, dj workshop, beautymiddag muziek maken, mozaïeken, zeepkettingen maken, tekenen en schilderen heel populair.

Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met dit enorme succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor veel andere activiteiten zoals schaatsen, darten, honkbal en synchroonzwemmen.

Gratis kennismaken
Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Beuningen heeft samen met haar sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje. Hierin worden meer dan 70 activiteiten aangeboden. Alle basisschoolkinderen in de gemeente Beuningen hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Dit boekje is ook op de website www.sjorssportief.nl te vinden.

Inschrijven nog steeds mogelijk!
Meer informatie? Inschrijven kan het hele schooljaar nog. Meer informatie is te vinden op de website of stuur een e-mailbericht naar info@sjorssportief.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.