De deelnemers van de Roos van Nijmegen 2015 maken zich klaar om in de voorrondes te strijden voor een plek in de finale. Op woensdag 1 april staan Avtovaz, Ohlsen en Margot in Poppodium Merleyn; op 8 april zijn dit Lippu, Shaemless en These People en tot slot spelen Call it – Lacuna, Saint Charlie en Sister Johnson in de laatste voorronde op 15 april.
In de finale wordt er gestreden om een fantastisch prijzenpakket: drie dagen studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij BigMouth Music, mastering van de opnames bij Gold Soundz Mastering, een waardebon van Stockenhof Muziek ter waarde van € 200,- en een fotoshoot door Take Two Communication.

 

Over alle drie de voorronden zal een vakjury drie acts selecteren die doorstromen naar de finale. Bovendien zal ook de publieksfavoriet een plekje verdienen in de finale. Tickets voor de voorrondes zijn te verkrijgen via de bands en via www.doornroosje.nl. Wees er dus snel bij! Voor meer informatie check www.roosvannijmegen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.