Rock ‘N’ Roll Jonkies op zoek naar jonge bandjes in Nijmegen

Het voorjaar staat voor de deur. Naast alle bloemetjes en bijtjes die overal tevoorschijn komen, laat ook Rock’n’Roll Jonkies van zich horen. Dit jaar breidt Rock ‘n’ Roll Jonkies uit, naast Nijmegen kunnen bandjes nu ook meedoen in Arnhem!

Rock’n’ Roll Jonkies is een talentontwikkelingsproject dat begeleiding, coaching en een podium biedt voor jonge bandjes met muzikanten die niet ouder zijn dan 18 jaar. De deelnemers krijgen workshops, professionele coaching en begeleiding om zichzelf als muzikanten én entertainers te kunnen ontwikkelen.
Ze worden door professionals uit de muziekwereld begeleid naar hun vaak eerste optreden en maken kans om direct door te stoten naar een optreden op het hoofdpodium van het Kids ’n’ Billies Festival en andere festivals en podia in de regio Nijmegen en Arnhem.

Afgelopen jaren hebben bands als Medicine Maze, Meryn’s Project en Shaemless via Rock ’n’ Roll Jonkies opgetreden op onder andere het Kids ’n’ Billies Festival, Nijmeegse Muziek Op Straat, Park Open, De Valkhof en Festival Op ’t Eiland en hebben mee kunnen doen aan projecten als GigTrigger en Eurorock.
Meedoen is altijd winnen, en ook dit jaar hebben we weer een hoop leuke dingen te verdelen, waaronder optredens, studiotijd, fotoshoots en een aantal verrassingen.

Bands met muzikanten niet ouder dan 18 jaar, die hun talent willen laten zien, willen leren van andere muzikanten, samen een goede tijd willen beleven en kans willen maken op een aantal prachtige festivaloptredens en nog veel meer kunnen zich inschrijven voor Rock ’n’ Roll Jonkies door vóór 7 april 2015 een mail te sturen naar rocknroll.jonkies@gmail.com.

De bandcoachdagen vinden plaats op 12 april in Trianon en Brigant, 19 april in Brigant en 25 april in Trianon. De optredens zijn op 3 mei en 7 juni op het podium van Brigant in Arnhem en op 17 en 24 mei in Trianon in Nijmegen. Het Kids ’n’ Billies Festival waar een van de Rock ’n’ Roll Jonkies mag schitteren op het hoofdpodium is op 20 juni 2015 in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen.

Rock ’n’ Roll Jonkies wordt georganiseerd door Kids ’n’ Billies i.s.m. Stichting PAN/Peer Producties uit Nijmegen en Jacobiberg uit Arnhem en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, het VSB fonds en de gemeente Nijmegen. Meer info: www.facebook.com/rocknroll.jonkies en www.kidsnbillies.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.