Donderdag 16 april presenteert Pieter van der Kaaij zijn boek Bouw je onderneming! bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Pieter van der Kaaij gaat enkele opdrachten uit het boek toelichten en hij vertelt hoe het boek tot stand is gekomen. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.
Tijd: van 19.30, inloop vanaf 19.00 uur, tot 21.00 uur
Gratis entree, wel graag aanmelden via 024 3020130 of info@dekkervdvegt.nl

Bouw je onderneming! Fundament voor een succesvolle start.
Ben jij een ondernemer en wil je meer succes?
Wil jij je ondernemersvaardigheden verbeteren?
Heb jij zicht op de prijs die je vraagt voor je dienst of product?
Heb jij inzicht in de cijfers van je onderneming?
Doe je alles zelf? Ook de administratie?

Pieter van der Kaaij neemt je mee om een antwoord te krijgen op deze vragen. In dit boek gebruikt hij het begrip “Bouwen” als metafoor. Pieter laat de overeenkomst zien tussen het bouwen aan een gebouw en aan je onderneming. Bij beide neem je het eindresultaat in gedachten. Hij geeft weer hoe belangrijk het is om als ondernemer te werken met visie en focus.

Pieter geeft in zijn boek aan hoe jij je onderneming kan starten. Door het maken van de praktische opdrachten in dit boek worden jouw ondernemersvaardigheden duidelijk in beeld gebracht. Jij hebt een gouden ondernemersplan. Een plan gericht op succes!
Pieter van der Kaaij is 25 jaar ondernemer en nu directeur van Business Value Support. Hij is gestart in loondienst als boekhouder bij een multinational. In zijn rol als ondernemersondersteuner stelt hij de ondernemer centraal. Hij biedt een luisterend oor en geeft praktisch advies om jouw onderneming te laten groeien.

Titel: Bouw je onderneming!
isbn: 9789090285559
Prijs: €19,95
Uitgeverij Business Value Publishing

Dekker v.d. Vegt boekverkopers
Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen, 024 3020130
www.libris.nl/dekker-vd-vegt & www.dekkervdvegt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.