Maria Magdalena, velen kennen haar naam, maar niemand weet wie ze werkelijk was. De geschiedenis zette haar weg als hoer, maar componist Jarno Scholten en theatermaker Samantha Janssen hebben een andere interpretatie. Met hun muziektheaterstuk Maria Magdalena tonen zij haar als een zelfbewuste vrouw. Sterk, vastberaden, maar bovenal trouw tot het einde. True-C produceert dit originele theaterstuk met 29 gedreven spelers uit Nijmegen en omgeving. Geheel in de stijl van True-C is Maria Magdalena een productie met een warm hart, waarbij de unieke kwaliteiten en het spelplezier van de spelers voorop staan.

Maria Magdalena is te zien van 26 t/m 29 maart 2015 in De Klif, Pijlpuntstraat 1 in Oosterhout (gemeente Nijmegen). Kaarten zijn te bestellen via: www.true-c.nl , diana@true-c.nl of bel 0621993996

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.