Convention Bureau Gelderland presenteert tijdens event15 – op woensdag 1 en donderdag 2 april in Jaarbeurs Utrecht – Gelderland als dé locatie voor meetings en events onder de noemer, “Gelderland levert je mooie streken…”. In Hal 1, stand B082 kunnen bezoekers terecht voor alle vragen omtrent het organiseren van bijeenkomsten in Gelderland.

 

Naast regio Arnhem Nijmegen, de Veluwe en Apeldoorn Congresstad zijn in de stand ook vertegenwoordigers aanwezig van Geldersch Landschap & Kasteelen, Hotel Papendal, Industriepark Kleefse Waard, Landgoed Rhederoord, Thomas Vormgeving en Wijnhuis Robbers & Van den Hoogen

 

Meet in Gelderland Borrel
Op donderdag 2 april organiseert Convention Bureau Gelderland een ‘Meet in Gelderland’ borrel vanaf 16.00 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in stand B082.

 

Gelderland levert je mooie streken
De beurspresentatie maakt deel uit van de Gelderse communicatiecampagne, “Gelderland levert je mooiste streken…”. In deze campagne worden de krachten van de Gelderse regio’s gebundeld om decisionmakers op het gebied van zakelijke feestelijke bijeenkomsten te laten ontdekken wat Gelderland te bieden heeft als MICE bestemming. De provincie Gelderland is door de centrale ligging, aantrekkelijke natuur en veelzijdigheid een inspirerende plek voor tal van (zakelijke) evenementen.

 

Kaarten
Toegangskaarten voor Event’15 zijn gratis verkrijgbaar via Event.nl.

 

Voor meer informatie: www.conventionbureaugelderland.nl en www.event.nl.